Skip Navigation LinksЕДУСОФТ >> Софтвер по сектор >> Ветеринарство

ЕДУСОФТ за ветеринарниот сектор

ЕДУСОФТ е искусен развивач и провајдер на деловен софтвер за управување за ветеринарната индустрија.

Нашиот ветеринарен софтвер се користи во многу ветеринарни ординации и установи.

Успехот на ЕДУСОФТ се базира врз производството на софтвер кој е лесен за користење, функционален и кој ги задоволува сите барања на ветеринарните клиенти. Ова во комбинација со одличен бекап и поддршка го прави нашето решение префериран избор на ветерираните клиенти.

Наши софтверски решенија за ветеринарниот сектор

За повеќе информации, ве молиме контактирајте не:

Тел. 1: (+ 389 2) 3127 323
Тел. 2: (+ 389 2) 3128 462

Е-маил: edusoft@edusoft.com.mk