Skip Navigation LinksЕДУСОФТ >> Кариера

Кариера

Ние бараме исклучително интелигентни, талентирани и мотивирани луѓе кои можат да работат во креативна и динамична средина. Луѓе кои се мотивирани, ја ценат тешката работа и ја почитуваат тимската работа. Луѓе кои значително ќе допринесат за нашиот иден успех.

Отворени позиции !

 1. .NET програмер

Зошто да работите тука?

 • Ќе учите – ние поддржуваме постојано усовршување
 • Ќе бидете горди на вашата работа – техничката совршеност е наша страст
 • Вашиот придонес ќе биде ценет – придонесот на секој се цени и очекува
 • Нема прегради – имаме отворен концепт на нашиот работен и проектен простор
 • Лоцирани сме во центарот на градот

Главните вредности на ЕДУСОФТ

 • Креирајте ја вашата сопствена реалност
 • Рамнотежа помеѓу работата и животот
 • Почит и доверба еден кон друг
 • Одржливост – Бизнис, Заедница, Личен
 • Да се живее брзо – да се соработува, да се прифати промената, да се испорача вредност

Заинтересирани да ни се придружите?

Ве молиме пополнете го формуларот

Кандидатите кои ги исполнуваат нашите сегашни барања ќе бидат контактирани од секторот за човечки ресурси.

* Име
* Презиме
Пол
* Датум на раѓање
* Град / Држава
* Број на телефонс
* Е-маил
* Работно место за кое аплицирате
* Прикачете го вашето ЦВ