Skip Navigation LinksЕДУСОФТ >> Софтвер >> ЕРП Систем >> Благајничко работење

Благајничко работење

Едноставно управување со вашата готовина

Модулот за благајничко работење на ЕДУСОФТ обезбедува лесен начин за следење на вашите пари и подобрување на финансиската контрола.

Карактеристики:

  • Следи се што треба да платите. Ние тоа го правиме брзо и лесно со регистрирање на сите пари што влегле и излегле од вашиот бизнис; тоа е еден од начините на кои ви помагаме да го водите бизнисот.
  • Лесно внесување и управување со готовинските трансакции: брзо креирање на приходните трансакции и регистрирање на сите ваши деловни трошоци на едно место. Можете лесно да ги едитирате трансакциите и кога е потребно да имате преглед на сите банкарски сметки со помош на извештајот за тотали.
  • Лесно управува со вашите банкарски и готовински трансакции: дава преглед на сите трансакции во вашите банкарски сметки со регистрирање на готовинските депозити, приливи и одливи од сметките. Можете да додадете повеќе банкарски сметки, да ги регистрирате трансферите помеѓу сметките и да го документирате повлекувањето на пари од сопственикот (пари повлечени од бизнисот од страна на сопственикот) како и вложувањата на сопственикот.
  • Го следи готовинскиот тек: брзо креира извод на отворени ставки за купувачите и добавувачите кој можете да им го испратите за да ги видат отворените побарувања и да ги платат
  • Креира продажни и трошковни типови кои му одговараат на вашиот бизнис: Овој модул се нуди со неколку пред-фиксирани продажни и трошковни типови, но вие можете дополнително да додадете категории според вашите деловни потреби
  • Едноставна интеграција со останатите модули

За повеќе информации, ве молиме контактирајте не:

Тел. 1: (+ 389 2) 3127 323
Тел. 2: (+ 389 2) 3128 462

Е-маил: edusoft@edusoft.com.mk