АКМИС®

Автоматизиран Информационен Систем за Управување со Судски Предмети

Ги покрива сите аспекти на управување со судски предмети во сите судови
Значително ги намалува повторливите задачи
Модул за извештаи со подобрена статистика и мониторинг...

Court Case Management

E-Insure® (софтвер за осигурителни компании)

Продажба на широка палета на осигурителни продукти
Високо прилагодлив и ефикасен
Едноставен и интуитивен кориснички интерфејс
Обезбедува интероперабилност со останатите системи
Достапен во пакет со инсталација и обука...

E-Insure

ЕРП софтвер

Сметководство и финансиско управување
Буџетирање
Управување со човечки ресурси
Модул за основни средства и магацинско работење
Плати

ERP

ВИС (Ветеринарски Информационен Систем)

I & R (Идентификација и регистрација на животни)
PDA и Web апликација за управување со примероци
GIS компонента, користење на лиценциран ArcGIS Server и ArcEditor
Модул за генерирање на извештаи...

Veterinary Information System

За нас

ЕДУСОФТ е докажана софтверска компанија со повеќе од 20 години професионално искуство во развојот на високо квалитетни софтверски апликации кои се:

  • Лесни за употреба
  • Помагаат во намалувањето на трошоците и зголемувањето на профитот
  • Обезбедуваат јасна визија за тоа каде сакате да бидете во иднина
  • прочитајте повеќе...

Услуги што ги нудиме

Нашите услуги покриваат целосен циклус на развој и имплементација на софтвер:

Зошто ЕДУСОФТ

  • Ние испорачуваме високо квалитетен продукт
  • Ние имаме преку 20 години искуство во развојот на софтвер
  • Ние стоиме зад решенијата што ги нудиме
  • Нашите клиенти остануваат долгорочни партнери
  • Ние сме ISO 9001 и ISO/IEC 20000 сертифицирана компанија